0786192630 info@obreenmedia.nl

Wie we zijn

Een dynamisch grafisch centrum in Hendrik-Ido-Ambacht, met een team van tien enthousiaste vakmensen. Kennis, ervaring en aandacht, daar draait het om.

Samen hebben wij alle expertise in huis op gebied van ontwerp, grafische technieken, offsetdruk, digitaal printen, orderbewaking, logistiek en meer. Zo tillen wij iedere opdracht naar een hoger plan.

Geschiedenis
Obreen Media staat sinds 2018 op de grafische kaart, een strategische krachtenbundeling van drukkerij Obreen en drukkerij Mediajoenit. Onze oorspronkelijke geschiedenis gaat dus terug tot 1870, de tijd van de degel – de hoogdrukpers – en loden en houten letters. Met het samenvloeien van de twee gerenommeerde drukkerijen vloeiden kwaliteit, kennis en service feilloos samen. Daar hebben onze klanten dagelijks veel plezier van.

Obreen Media The Movie
Obreen Media is altijd in beweging. En dat laten we graag zien, dus openen wij virtueel onze deuren. Ga er maar even goed voor zitten … Obreen Media The Movie.

Dit hebben we in huis

Heidelberg Speedmaster SX 52-4

De trots van Obreen Media

 

Meer informatie

Deze speedmaster heeft er altijd zin in! Geschikt voor het drukken in standaard proceskleuren, en eenvoudig om te stellen naar PMS-kleuren, dankzij de volautomatische wasinrichting. Voor allerlei kartonsoorten of heel dunne materialen, in vellen van het formaat 36 x 52 cm, met snelheden tot maar liefst 15.000 druks per uur. We sturen de machine heel eenvoudig aan met onze Prinect Press Center 3, met inktprofielen rechtstreeks vanaf de prepress. Superhandig, want zo kunnen we tijdens het drukproces alles goed controleren en bijsturen, en rolt het drukwerk vrijwel probleemloos door de speedmaster.

Heidelberg Speedmaster 52-2

Eén groot kleurenfeest! 

 

Meer informatie

Een handige twee-kleuren machine die wij vooral inzetten voor PMS-kleuren. Geschikt voor een hele waslijst aan grafische producten: huisstijlen, mappen, briefpapier, enveloppen, noem maar op. Met een volautomatische wasinrichting, dus makkelijk om te stellen naar andere PMS-kleuren, fluor-goud of zilver-inkten. Ook geschikt voor het bedrukken van kartonsoorten of hele dunne materialen, binnen het maximale formaat 36 x 52 cm, met snelheden tot maar liefst 15.000 druks per uur. Vanaf één controle- en bedieningspaneel sturen wij tijdens het proces alles aan.

Mutoh & Summa

Het leukste duo van Obreen Media! 

Meer informatie

Van links naar rechts printen of snijden wij met deze afzonderlijke machines op materiaal van de rol. Stickers met verschillende producteigenschappen, rol-up banners, posters: als het maar grootformaat is. De Mutoh print tot een breedte van 162 cm en lengtes tot het einde van de rollengte (50 meter). Alles met eco-solvent inkten. Eenmaal geprint, en soms ook blanco, snijden wij het op de Summa. Het is de topper onder de snijplotters, volledig geautomatiseerd met barcoderegistratie. Superhandig voor bijvoorbeeld stickers in speciale vormen, displays of het op maat snijden van posters. Het kan allemaal.

Snijmachines Polar 92 & 72

Onmisbaar en prachtig grijs!

 

Meer informatie

 Met niet één maar twee snijsystemen kunnen wij al onze halfproducten voorbewerken of afwerken zonder wachttijden. Oerdegelijke, traditionele machines, volautomatisch aangestuurd, waarmee wij zowel klein– als grootformaten kunnen snijden. Met een bestaand óf aangemaakt snijprogramma schieten beide machines razendsnel van het ene naar het andere formaat om te snijden. Ideaal voor onze ruggen: dankzij de handige papierlift lopen wij ook over tien jaar nog rechtop!

HCA Cilinder

Een opvallend ‘oudje’

 

Meer informatie

Een opvallend ‘oudje’ te midden al dat moderne geweld. Deze machine gebruiken wij voor het stansen van drukwerk door middel van een stansmes. Bijvoorbeeld voor mappen en verpakkingen. Met de HCA cilinder geef je het materiaal een extra functie of een visuele aandachtstrekker met een speciale vorm of venster.

HDA Degels

Altijd vrolijk zwaaiend: de degel!

 

Meer informatie

Altijd vrolijk zwaaiend: de degel! Handig voor een preeg of scheurlijn. Ook voor reliëf of een mooi luxe accent met foliedruk, in verschillende kleuren, bijvoorbeeld zilver of goud. De degel zwaait wat af, vooral voor luxe verpakkingen en visitekaartjes. Ook kunnen we op deze machines kleinere stansvormen verwerken.

Versafire EP

Onze grijze toverdoos!

Meer informatie

Onze grijze toverdoos! Superhandig om je drukwerk mee te personaliseren. Geschikt voor kleinere oplages of same day delivery. De Versafire kan vellen tot 0,6 mm dikte met een lengte van 102 cm bedrukken. Zelfs kunststof is mogelijk. Door de koppeling aan Prinect kunnen wij de opdrachten automatiseren en direct vanaf de prepress aansturen.

Wat kan er nog meer

Te veel om op te noemen

 

Meer informatie

Bezorgen, sealen, boren, nummeren, plastificeren, wire-o-binden, voorraadopslag – vraag het maar! Met ons team van vakmensen, machines, voertuigen en leveranciers staan wij klaar om al je wensen te verwezenlijken. Alles administratief begeleid met onze MultiPress software: van offerte tot het financiële en logistieke proces hebben wij het gehele proces in de greep.

Horizon brocheermachine

Om vrolijk van te worden!

 

Meer informatie

Onze brocheermachine vergaart in raptempo vellen papier. Indien nodig kan zij in één moeite door brocheren en nasnijden. Volledig automatisch in te stellen, dus wijzigingen aanbrengen is heel simpel, bijvoorbeeld van kleine naar grote formaten, van 8 naar 40 pagina’s, of van een staande brochure naar een liggende uitvoering – is heel simpel.

Computer to Plate

Onze nachtbraker!

 

Meer informatie

Chemievrij drukplaten maken, dat kan deze machine als de beste. Twaalf platen per uur, zelfs ’s nachts gaat hij volautomatisch door. De platen worden automatisch geladen en na belichting door de laser weer automatisch gestapeld. Ook deze machine is gekoppeld aan Prinect, dus direct aangestuurd vanaf de prepress.

Vouwmachines

Supersnel van groot naar klein

Meer informatie

Een, twee, drie of meer vouwen: het kan op één van onze twee vouwmachines. Een Stahl Ti-52 vouwmachine voor de grotere en een Eurofold voor de kleinere formaten.

GMP QTopic-380F

Een glansrol!

 

Meer informatie

Oftewel: een kwalitatief hoogwaardige lamineer-oplossing voor print- en drukwerk. Eén of tweezijdig, glans of mat. Het geeft je drukwerk een luxe beschermlaag, daarmee verhoog je de gebruiksduur en voorkom je schuren, vlekken en krassen. Veel toegepast op visitekaartjes, omslagen en verpakkingen.

OBREEN MEDIA

Passie voor papier & pixels

 

Copyright 2021
Privacy Policy

De Veldoven 17
3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht
078-619 26 30
info@obreenmedia.nl

Kunnen wij wat voor jou betekenen? Neem dan contact op, of vraag een offerte aan.