0786192630 info@obreenmedia.nl

Wat we doen

Wij verzorgen drukwerk in alle soorten en maten, voor iedereen.
Op deze pagina vind je een greep uit de vele voorbeelden.
Klik op de afbeelding voor meer info.

Huisstijl

Het begint allemaal bij de basis, het logo van je onderneming. Maar al gauw volgt het visitekaartje, briefpapier en envelop. Op het gebied van visitekaartjes zijn er honderden mogelijkheden. Briefpapier kunnen wij vaak uit voorraad leveren. Enveloppen zijn er dan weer in verschillende formaten.

> OFFERTE AANVRAGEN

Magazines en brochures

Obreen Media heeft jaren ervaring in het maken van vakbladen, magazines, en kranten. Voor zowel grote als kleine oplages kunt u bij ons terecht. Ook kun je met een gerust hart de inhoud en vorm aan ons overlaten. Je bedrijf of product mag gezien worden!

> OFFERTE AANVRAGEN

Flyers en folders

Een flyer of folder is een geweldige vorm van reclame om je product of dienst aan de man te brengen. Gevouwen of geniet, een drie-luik of alleen A5, wij kunnen alles maken. Ook voor direct mailing ben je bij ons aan het juiste adres.

> OFFERTE AANVRAGEN

Presentatie

Reclame begint met een mooie presentatie. Wat denk je van een Roll-up banner? Geschikt voor binnengebruik, bij de entree, op een beurs of in de winkel. Ook voor (toonbank)displays, reclameborden, beursstands of beurspresentaties ben je bij ons aan het juiste adres.

> OFFERTE AANVRAGEN

Stickers en etiketten

Wij maken stickers en etiketten voor alle toepassingen (zowel binnen als buiten). Beschrijfbaar, op rol of keuringsstickers? Dit kunnen wij op elk gewenst formaat. Vraag naar de mogelijkheden.

> OFFERTE AANVRAGEN

Buitenreclame

Goede buitenreclame valt op. Buitenreclame helpt bij het vergroten van je naamsbekendheid. Vlaggen, spandoeken, reclameborden kunnen wij voor je realiseren. Indien gewenst bedenken we samen een boodschap die herinnerd wordt.

> OFFERTE AANVRAGEN

Relatiegeschenken

Bijna alles op kantoor is digitaal. Maar kladblokken en pennen zijn nog steeds onmisbaar. Leuk om te geven of te krijgen. Maar wat denk je van pepermuntdoosjes, mokken, kalenders of USB sticks? Val op met je bedrijfspresentatie.

> OFFERTE AANVRAGEN

Corona preventie

Helaas wordt Nederland beheerst door het coronavirus. Ook wij merken dat. Want Obreen Media verzorgt veel grafisch werk voor de gezondheidszorg, zoals folders en brochures, en nu vooral protocollen en preventietips. Wij adviseren je graag.

> OFFERTE AANVRAGEN

Specials

Staat je wens hier niet tussen? Obreen Media denkt graag met je mee. Bel gerust naar 078 619 26 30 of stuur een e-mail
naar info@obreenmedia.nl.

> OFFERTE AANVRAGEN

OBREEN MEDIA

Passie voor papier & pixels

 

Copyright 2021
Privacy Policy

De Veldoven 17
3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht
078-619 26 30
info@obreenmedia.nl

Kunnen wij wat voor jou betekenen? Neem dan contact op, of vraag een offerte aan.