WAT WE DOEN

DRUKWERK

Drukwerk is meer dan het vervaardigen van een communicatie- of reclamemiddel. Drukwerk is het eindstation van een creatief proces, waar ideeën tastbaar worden en ontwerpen tot leven komen.

OBREEN MEDIA heeft het hele drukwerkproces onder één dak. Kan het efficiënter? OM-denken, drukken & doen staat bij ons voor een praktische planning en een heldere routing. Door onze keuze voor het middensegment qua persformaten en (afwerkings)mogelijkheden zijn we uiterst flexibel en sterk concurrerend. Onze capaciteit zetten we optimaal en 24/7 voor onze klanten in.

PRINTEN

Snel drukwerk nodig? Of een kleine oplage? Dan is printen een uitstekende optie.

Dankzij onze hoogwaardige apparatuur is ons printwerk nauwelijks van drukwerk te onderscheiden: kleurecht en haarscherp. Bovendien heeft u, ook bij printwerk, een uitgebreide keuze aan papiersoorten, papierdikten en veredelingstechnieken. Onze moderne printers zijn volledig toegerust om aan de klantvraag van vandaag te voldoen. Ook voor gepersonaliseerd printwerk kunt u bij ons terecht!

FAMILIEDRUKWERK

Bij een bijzonder moment hoort een bijzondere kaart. Een trouwerij, een geboorte of een speciale feestdag.

Natuurlijk kunt u deze kaarten ook bij Obreen bestellen. Wij nemen het gehele traject, desgewenst inclusief verzending, voor u uit handen. Ontzorgen noemen we dat. Kijk bij onderstaande links welke kaarten u kunt bestellen.