Nieuws

NIEUWS VAN OM!

Obreen Media zoekt de zon op

Obreen Media gaat de hoogte in en zoekt de zon op. Onlangs werd ons dak voorzien van zonnepanelen, want wij stappen over op zonne-energie. Zo kunnen wij binnenkort onze eigen energie opwekken en dus nóg duurzamer werken.

Lees verder

Placemats voor Clean desk policy

Schone en lege bureaus. Op steeds meer kantoren is het beleid geworden. Clean desk policy, heet het dan. Eerst je bureau leegruimen, dan pas naar huis. En om dit schone bureaubeleid kracht bij te zetten, maken wij speciale placemats.

Lees verder

Nu leverbaar: corona-preventiematerialen

Het coronavirus houdt ons allemaal op afstand. Obreen Media maakt het afstand houden voor winkels en bedrijven grafisch aantrekkelijk. Met onder andere transparante scheidingswanden en stickers op vloeren: Houd afstand. Op maat gemaakt en indien gewenst vakkundig geïnstalleerd.

Lees verder

Corona-preventietips

Het zal niemand zijn ontgaan. Nederland wordt beheerst door het coronavirus. Gezondheidsintanties draaien overuren. Ook wij merken dat. Want Obreen Media verzorgt veel grafisch werk voor de gezondheidszorg, zoals folders en brochures, en nu vooral protocollen en preventietips.

Lees verder

Notities maken?

Notities, we maken ze de hele dag door. Het liefst op een mooi en overzichtelijk notitieblok. Of in een notitieboekje, kan ook. Het is dan ook een van de producten die wij met grote regelmaat leveren. Uiteraard voorzien van een opvallend ontwerp met eigen logo.

Lees verder

Drukwerk met FSC-logo

Onlangs leverden wij voor het eerst een huisstijl met het FSC-logo. Papier met zorg voor onze bossen en met de kwaliteit voor prachtig drukwerk. In dit geval voor ASVZ – ‘Mogelijkheden in beperkingen’. Want ook veel van onze klanten geven om een gezonde aarde en willen dat laten zien.

Lees verder

FSC-certificaat

Goed nieuws. Vanaf nu is Obreen Media FSC-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat achter ieder stuk papier verantwoord bosbeheer is gegarandeerd. ‘Forests for all forever.’ Want een gezond leven begint met een gezonde aarde.

Lees verder

Gelukkig nieuwjaar!

De persen draaien weer. Of eigenlijk: nog steeds. Want ook in dit nieuwe jaar zetten wij onze klanten met stip op nummer 1!

Lees verder

Vrijdag 27 december gesloten

Ook in deze feestelijke decembermaand werkt Obreen Media zo veel mogelijk door. Tussen kerst en oud en nieuw zijn we dan ook alleen vrijdag 27 december gesloten. Heeft u al mooie drukwerkwensen voor 2020?

Lees verder

Onderweg

Ook op de weg kunt u niet om ons heen. Obreen Media, passie voor papier & pixels! Met onze nieuw beletterde bestelwagen rijden wij door het hele land om drukwerk af te leveren. Van briefpapier tot kleurrijke brochures, van banners tot flitsende kalenders.

Lees verder

Kalenders

Een jaar lang de aandacht trekken? Op vele locaties? Dat kan met bijvoorbeeld een eigen kalender! De perfecte reclame voor uw bedrijf. Met de decembermaand in zicht is dít het moment om Obreen Media in te schakelen.

Lees verder

Boekprint

Wilt u een boek uitbrengen? Ook dan zit u goed bij Obreen Media. Want wij maken van iedere roman, essay of scriptie een mooie uitgave. Voor auteur Gerrit Hemmes verzorgden wij er onlangs maar liefst twee. Avontuurlijke jeugdverhalen uit de natuur, ‘Gevangen in de Griend’ en ‘Gevlucht naar Kijfhoek’.

Lees verder