Nieuws

NIEUWS VAN OM!

Onderweg

Ook op de weg kunt u niet om ons heen. Obreen Media, passie voor papier & pixels! Met onze nieuw beletterde bestelwagen rijden wij door het hele land om drukwerk af te leveren. Van briefpapier tot kleurrijke brochures, van banners tot flitsende kalenders.

Lees verder

Kalenders

Een jaar lang de aandacht trekken? Op vele locaties? Dat kan met bijvoorbeeld een eigen kalender! De perfecte reclame voor uw bedrijf. Met de decembermaand in zicht is dít het moment om Obreen Media in te schakelen.

Lees verder

Boekprint

Wilt u een boek uitbrengen? Ook dan zit u goed bij Obreen Media. Want wij maken van iedere roman, essay of scriptie een mooie uitgave. Voor auteur Gerrit Hemmes verzorgden wij er onlangs maar liefst twee. Avontuurlijke jeugdverhalen uit de natuur, ‘Gevangen in de Griend’ en ‘Gevlucht naar Kijfhoek’.

Lees verder

Laserstansen

Weleens gehoord van laserstansen? Ook dat doen wij. Met deze techniek snijden wij vakkundig iedere gewenste vorm uit papier of karton.

Lees verder

Hemelvaartsweekend

Donderdag aanstaande is het Hemelvaartsdag. Wij maken er een lang weekend van en zijn daarom ook de dag erna, vrijdag 31 mei, gesloten.

Lees verder

Parkeer direct voor de deur

Vanaf nu kan het niet meer missen: parkeren kan bij ons direct voor de deur. Zie onze splinternieuwe parkeerbordjes.

Lees verder

Hallo wij zijn OM… nu jullie nog!

Een nieuw tijdperk is voor u en ons aangebroken! Onder een nieuwe naam. En met een nieuwe huisstijl van briefpapier tot bedrijfskleding, wagenpark en website.

Lees verder

Alstublieft, onze nieuwe 4-kleuren drukpers!

Obreen Media investeert in de toekomst. En wel in een Heidelberg SX 52-4, met als automatisering Prinect Product Manager

Lees verder

Wij zijn OBREEN MEDIA, drukkers sinds 1870

Bij OBREEN MEDIA zit het wel goed met de mensen en de middelen. Onze vakmensen onderscheiden zich door hun passie voor papier en pixels.

Lees verder

Presentatie bijzonder boek!

Wat eerst een verrassende aanvraag was, werd een mooie opdracht. Via Yorinn Dukker, de creatieve duizendpoot bij Grand Canyon Organisatieburo in Gouda.

Lees verder

Twee partners die samenwerken op het gebied van omniprint, data en fulfilment

Drukkerij Obreen en MediaJoenit gaan strategisch samenwerken. De krachten worden gebundeld om gezamenlijk full service oplossingen te kunnen bieden.

Lees verder