0786192630 info@obreenmedia.nl

Nieuws

Volg jij ons al? Voor het meest actuele nieuws verwijzen we je graag naar onze Facebook of LinkedIn pagina!

Balpennen en notitiebloks

Balpennen en notitiebloks

Altijd al balpennen willen hebben met je eigen logo? Om zelf mee te schrijven en vooral ook om uit te delen? Ook dan zit je goed bij ons. Wij leveren de pennen in allerlei uitvoeringen, in aantallen van 250 tot wel 10.000 stuks. Bedrukt in één of meerdere kleuren. Zo...

Lees meer
Kalenders

Kalenders

Heb je ‘m al besteld? Je nieuwe kalenders voor 2022! We maken ze in alle soorten en maten. Scheurkalenders, kalenders die je kunt omslaan, staand of hangend, in piramidevorm of met wire-o of staander, noem maar op. Natuurlijk in je eigen huisstijl. Leuk om uit te...

Lees meer
Gepersonaliseerde blocnotes

Gepersonaliseerde blocnotes

Gepersonaliseerde blocnotes Tijdloos en altijd handig: de blocnote! Voor al je snelle krabbels met pen. Wij maken ze voor je. En hóe! In een functioneel doosje: in één handomdraai vouw je deze om tot een handige blocnotehouder. Natuurlijk in je eigen huisstijl. Leuk...

Lees meer
Hele goede taart

Hele goede taart

Vanmorgen kregen wij deze heerlijke taart van De Goede voor onze snelle service. Dat ging er in als koek, eh gebak! Door ons grote netwerk en papiervoorraad kan het soms snel gaan.Ben je benieuwd of Obreen Media iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons...

Lees meer
Obreen Media The Movie!

Obreen Media The Movie!

Vandaag in première: Obreen Media The Movie! Met in de hoofdrol ... ons superteam. Klik snel op https://www.obreenmedia.nl/film en kijk mee in ons grafische walhalla.Veel kijkplezier!

Lees meer
Vrolijk Pasen

Vrolijk Pasen

Bijna Pasen. En dat vieren wij. Met eieren, natuurlijk. In allerlei kleuren, daar zijn we goed in. Met onze pantone-kleurenwaaier bij de hand mengen wij alle kleuren precies zoals u ze hebben wil voor uw allermooiste drukwerk. Echt waar, dat is voor ons een ‘eitje’. Wij wensen u een vrolijk Pasen! 

Lees meer
Bedrukte bekers

Bedrukte bekers

Een eigen beker van papier. Bedrukt met bedrijfslogo. Ook dat kan bij Obreen Media. Handig voor koffie of thee, op kantoor of onderweg.

Lees meer
Roll-up banners

Roll-up banners

Een mooie manier om op te vallen is een roll-up banner. Geschikt voor binnengebruik, bij de entree, op een beurs of in de winkel.

Lees meer
Coming soon!

Coming soon!

Coming soon! Obreen, the movie. Deze maand draaien niet alleen onze persen, maar ook de camera’s.

Lees meer
Vouwmachine in actie

Vouwmachine in actie

Met hoge snelheid luiden wij 2021 in. De machines draaien op volle kracht, om te beginnen met een opdracht voor maar liefst 195.000 folders. Offsetdrukken en daarna in rap tempo strak vouwen …

Lees meer
Wanden beprinten

Wanden beprinten

Je zou ons illusionisten kunnen noemen: wij toveren compleet nieuwe werelden tevoorschijn. Van spookjeskastelen tot groene bossen. Om in het groen te blijven …

Lees meer
Obreen Media zoekt de zon op

Obreen Media zoekt de zon op

Obreen Media gaat de hoogte in en zoekt de zon op. Onlangs werd ons dak voorzien van zonnepanelen, want wij stappen over op zonne-energie. Zo kunnen wij binnenkort onze eigen energie opwekken en dus nóg duurzamer werken.

Lees meer
Corona-preventiematerialen

Corona-preventiematerialen

Het coronavirus houdt ons allemaal op afstand. Obreen Media maakt het afstand houden voor winkels en bedrijven grafisch aantrekkelijk. Met onder andere transparante scheidingswanden en stickers op vloeren: Houd afstand. Op maat gemaakt en indien gewenst vakkundig geïnstalleerd.

Lees meer
Notities maken?

Notities maken?

Notities, we maken ze de hele dag door. Het liefst op een mooi en overzichtelijk notitieblok. Of in een notitieboekje, kan ook. Het is dan ook een van de producten die wij met grote regelmaat leveren. Uiteraard voorzien van een opvallend ontwerp met eigen logo.

Lees meer
Drukwerk met FSC®-logo

Drukwerk met FSC®-logo

Onlangs leverden wij voor het eerst een huisstijl met het FSC®-logo. Papier met zorg voor onze bossen en met de kwaliteit voor prachtig drukwerk. In dit geval voor ASVZ – ‘Mogelijkheden in beperkingen’. Want ook veel van onze klanten geven om een gezonde aarde en willen dat laten zien.

Lees meer
FSC®-certificaat

FSC®-certificaat

Goed nieuws. Vanaf nu is Obreen Media FSC-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat achter ieder stuk papier verantwoord bosbeheer is gegarandeerd. ‘Forests for all forever.’ Want een gezond leven begint met een gezonde aarde.

Lees meer
Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar!

De persen draaien weer. Of eigenlijk: nog steeds. Want ook in dit nieuwe jaar zetten wij onze klanten met stip op nummer 1!

Lees meer
Vrijdag 27 december gesloten

Vrijdag 27 december gesloten

Ook in deze feestelijke decembermaand werkt Obreen Media zo veel mogelijk door. Tussen kerst en oud en nieuw zijn we dan ook alleen vrijdag 27 december gesloten. Heeft u al mooie drukwerkwensen voor 2020?

Lees meer

OBREEN MEDIA

Passie voor papier & pixels

 

Copyright 2021
Privacy Policy

De Veldoven 17
3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht
078-619 26 30
info@obreenmedia.nl

Kunnen wij wat voor jou betekenen? Neem dan contact op, of vraag een offerte aan.