Nieuws

NIEUWS VAN OM!

Drukwerk met FSC-logo

Onlangs leverden wij voor het eerst een huisstijl met het FSC-logo. Papier met zorg voor onze bossen en met de kwaliteit voor prachtig drukwerk. In dit geval voor ASVZ – ‘Mogelijkheden in beperkingen’. Want ook veel van onze klanten geven om een gezonde aarde en willen dat laten zien.

Lees verder

FSC-certificaat

Goed nieuws. Vanaf nu is Obreen Media FSC-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat achter ieder stuk papier verantwoord bosbeheer is gegarandeerd. ‘Forests for all forever.’ Want een gezond leven begint met een gezonde aarde.

Lees verder

Gelukkig nieuwjaar!

De persen draaien weer. Of eigenlijk: nog steeds. Want ook in dit nieuwe jaar zetten wij onze klanten met stip op nummer 1!

Lees verder

Vrijdag 27 december gesloten

Ook in deze feestelijke decembermaand werkt Obreen Media zo veel mogelijk door. Tussen kerst en oud en nieuw zijn we dan ook alleen vrijdag 27 december gesloten. Heeft u al mooie drukwerkwensen voor 2020?

Lees verder

Onderweg

Ook op de weg kunt u niet om ons heen. Obreen Media, passie voor papier & pixels! Met onze nieuw beletterde bestelwagen rijden wij door het hele land om drukwerk af te leveren. Van briefpapier tot kleurrijke brochures, van banners tot flitsende kalenders.

Lees verder

Kalenders

Een jaar lang de aandacht trekken? Op vele locaties? Dat kan met bijvoorbeeld een eigen kalender! De perfecte reclame voor uw bedrijf. Met de decembermaand in zicht is dít het moment om Obreen Media in te schakelen.

Lees verder

Boekprint

Wilt u een boek uitbrengen? Ook dan zit u goed bij Obreen Media. Want wij maken van iedere roman, essay of scriptie een mooie uitgave. Voor auteur Gerrit Hemmes verzorgden wij er onlangs maar liefst twee. Avontuurlijke jeugdverhalen uit de natuur, ‘Gevangen in de Griend’ en ‘Gevlucht naar Kijfhoek’.

Lees verder

Laserstansen

Weleens gehoord van laserstansen? Ook dat doen wij. Met deze techniek snijden wij vakkundig iedere gewenste vorm uit papier of karton.

Lees verder

Hemelvaartsweekend

Donderdag aanstaande is het Hemelvaartsdag. Wij maken er een lang weekend van en zijn daarom ook de dag erna, vrijdag 31 mei, gesloten.

Lees verder

Parkeer direct voor de deur

Vanaf nu kan het niet meer missen: parkeren kan bij ons direct voor de deur. Zie onze splinternieuwe parkeerbordjes.

Lees verder

Hallo wij zijn OM… nu jullie nog!

Een nieuw tijdperk is voor u en ons aangebroken! Onder een nieuwe naam. En met een nieuwe huisstijl van briefpapier tot bedrijfskleding, wagenpark en website.

Lees verder

Alstublieft, onze nieuwe 4-kleuren drukpers!

Obreen Media investeert in de toekomst. En wel in een Heidelberg SX 52-4, met als automatisering Prinect Product Manager

Lees verder